Stapelwoning

Brikkerij 4

Stapelwoning aan uniek privépark

Oppervlakte

114,55 m²

Terras

12 m²

Indeling

2 slaapkamers
1 badkamer

Prijs
(excl. kosten)

€ 290.000

Wonen in alle rust rond een uniek groen privépark dichtbij het centrum van Veurne.

In het groen met Veurne centrum om de hoek

Centrale ligging

Je woont niet alleen op wandelafstand van het Suikerplein met verschillende voorzieningen en tal van handelaars en drank- en eetgelegenheden. Ook ligt het centrum van Veurne op minder dan 10 minuutjes wandelen. Wil je je terugtrekken in de natuur, dan ligt het natuurgebied Suikerwater vlakbij via enkel nieuwe groene doorsteken tussen de verschillende straten in Suikerpark.

Volledig voorzien in een uniek privépark

Een groot privépark voor jou en je buren als verlengde van je eigen tuin of terras. Heerlijk om even te ontspannen, met je kinderen te spelen of een wandeling te maken weg van de straat en het verkeer. In het unieke privépark vind je alles terug wat je liever weert uit je eigen woning. Klus- of tuinmateriaal met een werkbank, een moestuin en een fietsenherstelplaats zijn ter beschikking voor de omwonenden.

h3>Oog voor detail en lichtinval

Ruime leefruimte met maximale lichtinval

Zowel het exterieur als het interieur van jou woningkrijgt een kwaliteitsvolle afwerking met sterke en hedendaagse materialen. In alle ruimtes staan degelijkheid en gebruiksgemak voorop, zodat je van een aangenaam wooncomfort geniet. Met de grote raampartijen komt jouw ruime living tot volledig tot leven.

Zuidgerichte terrassen en tuinen met zicht op het privépark

Jouw privétuin & terras is uitstekend georiënteerd en geven jou een heerlijk zicht op de unieke binnentuin. Geniet zo maximaal van je eigen privacy.

Toonaangevende architectuur

In harmonie met de omgeving

De elegante architectuur van Suikertoren combineert tijdloze en vooruitstrevende stijlelementen. Beide torens zijn kunstig vormgegeven en versmelten met de omgeving, waardoor ze veel natuurlijk licht op het nabijgelegen Suikerplein laten vallen. Een extra voordeel is dat veel hoekappartementen zijn gepositioneerd, waardoor de leefruimtes in deze appartementen profiteren van twee oriëntaties en sommige een charmant dakterras hebben. De gevel is uitgevoerd in een zandkleurige baksteen, die naadloos aansluit bij de typische bouwstijl van Veurnse huizen en gebouwen.

Binnen en buiten worden één

De grote ramen trekken het zonlicht royaal naar binnen en bieden een feeëriek zicht op de stad. Je voelt de gezellige sfeer van het Suikerplein tot op het terras. Ze vormen een verlengde op de leefruimte, en laten binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan.

Geïnteresseerd in Suikerpark?

Afspraak inplannen

Brochure
downloaden

Contact opnemen

Ontvang de brochure

Wil je graag alles weten over Suikerpark? Laat dan zeker je gegevens na en ontvang de brochure in je mailbox.

Maak een afspraak

Laat hier jouw gegevens na een wij contacteren jou snel om de afspraak te maken.

Contact opnemen

Laat hier jouw gegevens na een wij contacteren jou zo snel mogeljk.