Skyflats

Suikertoren

Luxe appartementen met panoramisch zicht

Oppervlakte

117 – 141,40 m²

Terras

19,60 – 31,40 m²

Indeling

2 – 4 slaapkamers
2 badkamers

Prijs
(excl. kosten)

€ 435.000 – € 550.000

Uitzonderlijke appartementen met een adembenemend panorama over Veurne.

Hoog boven het bruisende leven in Veurne

Baden in licht en luxe

Na een drukke werkdag, genieten van een aperitief in de hand terwijl de avond valt en de laatste zonnestralen je appartement verlichten. Dat is baden in licht en comfort. Ben je eerder een vroege vogel, dan kan je ontbijten op jouw terras met verzichten waar de eerste warmte jouw gezicht bereikt.

Elke dag opnieuw genieten van een uniek uitzicht

In de skyflats, ofwel de hoogste appartementen van Veurne, geniet je van drie zichtassen: een panoramisch uitzicht op de historische binnenstad van Veurne, een uniek zicht op de kust en een rustgevende aanblik op de polders.

Toonaangevende architectuur

In harmonie met de omgeving

De elegante architectuur van Suikertoren combineert tijdloze en vooruitstrevende stijlelementen. Beide torens zijn kunstig vormgegeven en versmelten met de omgeving, waardoor ze veel natuurlijk licht op het nabijgelegen Suikerplein laten vallen. Een extra voordeel is dat veel hoekappartementen zijn gepositioneerd, waardoor de leefruimtes in deze appartementen profiteren van twee oriëntaties en sommige een charmant dakterras hebben. De gevel is uitgevoerd in een zandkleurige baksteen, die naadloos aansluit bij de typische bouwstijl van Veurnse huizen en gebouwen.

Binnen en buiten worden één

De grote ramen trekken het zonlicht royaal naar binnen en bieden een feeëriek zicht op de stad. Je voelt de gezellige sfeer van het Suikerplein tot op het terras. Ze vormen een verlengde op de leefruimte, en laten binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan.

Geïnteresseerd in Suikerpark?

Afspraak inplannen

Brochure
downloaden

Contact opnemen

Ontvang de brochure

Wil je graag alles weten over Suikerpark? Laat dan zeker je gegevens na en ontvang de brochure in je mailbox.

Maak een afspraak

Laat hier jouw gegevens na een wij contacteren jou snel om de afspraak te maken.

Contact opnemen

Laat hier jouw gegevens na een wij contacteren jou zo snel mogeljk.