Werken rond het bruisende Suikerplein

Ontdek de mogelijkheden

Ontdek jouw zakelijke mogelijkheden in Suikerpark.

Welkom bij Suikerpark, waar ondernemerschap en bruisende bedrijvigheid samenkomen. Hier krijg je de kans om jouw zakelijke dromen waar te maken. Met nog vier handelspanden beschikbaar, is dit het moment om deel uit te maken van deze levendige gemeenschap. Lees verder om meer te weten te komen over de diverse mogelijkheden die Suikerpark te bieden heeft.

Waarom kiezen voor suikerpark

De locatie van de handelspanden in Suikerpark biedt een aantal zeer aantrekkelijke voordelen:
Plan Suikerpark in Veurne
Suikerplein als centraal punt

De handelspanden zijn strategisch gelegen rondom het Suikerplein, dat fungeert als het kloppende hart van Suikerpark. Dit plein is een centrale ontmoetingsplaats voor bewoners en bezoekers, waardoor er een constante stroom van potentiële klanten is. Bovendien benadrukt de nabijheid van het plein de sociale en levendige sfeer van de locatie.

4500 potentiële klanten

De aanstaande intrek van bewoners in het residentiele gedeelte en van de muziekschool in de buurt is van groot belang. Dit brengt dagelijks een aanzienlijk aantal cliënten naar het Suikerplein, wat zorgt voor een extra bron van potentiële klanten voor de handelspanden. De muziekschool alleen trekt 3000 studenten aan en de residentiële omgeving voorziet woonst voor 1500 inwoners. Daarmee versterken zij de economische aantrekkelijkheid van het gebied.

Gemakkelijke toegang tot parkeren

Een ander groot pluspunt is de nabijheid van parkeermogelijkheden. Op slechts 100 meter afstand bevindt zich de Incubator, waar zowel werknemers als klanten overdag gemakkelijk kunnen parkeren. Bovendien is er een grote parkeergelegenheid in de buurt van het station. Deze parkeerfaciliteiten vergroten de toegankelijkheid van de handelspanden voor iedereen die met de auto reist.

Uitstekende bereikbaarheid

Suikerpark is gemakkelijk bereikbaar met de fiets, trein en auto. Dit maakt het aantrekkelijk voor zowel werknemers als klanten.

Jouw winkel aan het Suikerplein.

Ben je op zoek naar een geweldige locatie voor jouw winkel? Overweeg dan zeker een handelspand rond het levendige Suikerplein. Met meer dan 1500 bewoners en 3000 studenten van de muziekschool in Suikerpark, is er geen gebrek aan potentiële klanten die staan te popelen om jouw winkel te bezoeken. Suikerpark biedt een bloeiende markt voor retailondernemingen.

Jouw concept in het Suikerpark

Suikerpark heeft een veelzijdig concept met diverse mogelijkheden om aan verschillende zakelijke behoeften te voldoen:

Suikertoren

  • Hip Handelspand + Koffiebar: Ideaal voor moderne winkels en horeca met de mogelijkheid om een koffiebar te integreren.
  • Brasserie: Een geschikte locatie voor een sfeervolle brasserie.
  • Brunch & Lunch: Voor bedrijven gericht op brunch en lunchmogelijkheden biedt Suikerpark passende ruimte.

Incubator

  • Stadsbrouwerij / Horeca: Deze ruimte is geschikt voor horecagelegenheden en biedt multifunctionele ruimtes op de bovenverdiepingen, ideaal voor kantoren, vergaderruimtes en co-working.
  • Medisch Centrum: Voor medische professionals zoals kinesitherapeuten, dokterspraktijken en sportfaciliteiten, biedt Suikerpark de perfecte locatie.
  • Klassieke Kantoorinrichting: Voor bedrijven die op zoek zijn naar een traditionele kantooromgeving is er ook de mogelijkheid voor een klassieke kantoorinrichting.

Zelf een eigen visie?

NEEM CONTACT MET ONS OP EN LAAT ONS SAMEN BOUWEN AAN JOUW CONCEPT!

Brochure
downloaden

Afspraak inplannen

Ontvang de brochure

Wil je graag alles weten over Suikerpark? Laat dan zeker je gegevens na en ontvang de brochure in je mailbox.

Maak een afspraak

Laat hier jouw gegevens na een wij contacteren jou snel om de afspraak te maken.